Главная » 2014 » Февраль » 19
23.02.2014Дорогі ветерани, шановні захисники Вітчизни усіх поколінь!
23 лютого країна традиційно відзначає День народження непереможної та легендарної армії, яка створювалася для захисту завоювань молодої Країни Рад – першої у світі соціалістичної держави. Незважаючи на те, що цей день перейменували на День захисника Вітчизни, він для переважної більшості наших людей залишиться Днем Радянської Армії та Військово-Морського Флоту.
Це воістину всенародне свято, яке уособлює собою неминущу цінність традицій патріотизму, військового обов’язку і товариства, визнання героїчних заслуг солдат, офіцерів, трудівників тилу – усіх, хто на століття вписав в славну історію Країни Рад свої ратні і трудові подвиги.
Покоління українців, від діда – до внука, виростали з великим розумінням того, що «народ і армія – єдині», і були готові захищати рідну землю від ворога-супостата. Горді слова - захисник Вітчизни – це нерозривний зв'язок поколінь. Всі, кого ми з великою повагою називаємо захисниками  Вітчизни, уособлюють звитяги нашої армії і військово-морських сил упродовж їхньої історії та сучасності.
Низький уклін фронтовикам, зв
итяжцям ХХ століття, які вистояли у смертельному двобої  і захистили світ від гітлерівського фашизму. Вони ще й сьогодні серед нас, ветерани Великої Вітчизняної війни - живі свідки героїзму і мужності.  Захисники Вітчизни – вони брали участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, виконуючи інтернаціональний обов’язок по заклику Вітчизни.
... Читать дальше »
Просмотров: 450 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 19.02.2014