Главная » 2014 » Февраль » 26
логотипСегодня состоялось заседание бюро Сумского областного комитета Компартии Украины, на котором обсудили общественно-политическую ситуацию в области.
Сумский обком КПУ заявляет, что коммунисты всегда настаивали на реформировании государственных органов власти, внесении изменений в Конституцию Украины в части увеличения полномочий местных и региональных советов, которые будут избираться и контролироваться народом.
Бюро обкома партии подчеркивает, что депутаты-коммунисты всех уровней не собираются выходить из партии или складывать свои полномочия, предавая тем самым своих избирателей.
Сумский областной комитет, как и депутаты-коммунисты всех уровней продолжают работать в обычном режиме во имя трудового народа Украины.

Пресс-служба Сумского обкома КПУ ... Читать дальше »
Просмотров: 419 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 26.02.2014

Сумський обласний комітет Компартії України з тривогою відзначає підтвердження застережень комуністів про те, що небажання конфліктуючих сторін в особі керівників держави і опозиції спрямувати протестні настрої в конституційне русло, прагнення діяти виключно  силовими методами призвели до кровопролиття, до значних людських жертв та руйнівних наслідків. За потурання Євросоюзу та США до влади в нашій країні дорвалися профашистські сили, що не визнають діючих законів, утверджують «демократичні порядки» виключно з допомогою погромів, диверсій, ліквідації структур виконавчої влади, убивств, захоплення заручників та інших терористичних актів.
Ми вимагаємо від Верховної Ради України, яка взяла на себе відповідальність за подальшу долю України та її народу, вжити рішучих заходів до припинення насильства, подальшого руйнування держави та її економіки, котра за останні місяці доведена до жалюгідного стану та неминучого банкрутства. Припиніть прийняття неконституційних актів та інших незаконних дій у регіонах, що не лише не нормалізують, а ще більше дестабілізують обстановку, створюють атмосферу хаосу та анархії. Необхідно відновити діяльність передбачених Конституцією правоохоронних органів, негайно розпустити незаконні воєнізовані формування, покласти край масованому знесенню пам’ятників радянської доби, вандалізмові та нарузі над історичною пам’яттю поколінь.

... Читать дальше »
Просмотров: 424 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 26.02.2014