Главная » 2016 » Апрель » 15

Після публікації у минулому номері газети «Сумська правда» інформації про те, що Швейцарія, Австралія та Мальта приєднуються до акції  «Безсмертний полк», мені зателефонувало дуже багато людей. 

В усіх виникало так чи інакше одне запитання: чому в країнах світу пам’ятають і шанують воїнів-визволителів, солдатів Великої Вітчизняної війни, а в Україні – на це заборона? У країні, яка зазнала страшного лиха від німецько-фашистської окупації, мільйонних жертв, виростила скільки справжніх Героїв-фронтовиків, підпільників, партизан, знищують про це пам'ять: нівечать і руйнують пам’ятники, забороняють святкування 9 Травня, навіть згадка про Знамено Перемоги викликає у нинішніх можновладців страшенну ненависть. Де справедливість? Хто захистить пам'ять  про священну війну і її переможців? Люди в сучасних, демократичних, цивілізованих країнах виходять з фотографіями фронтовиків, віддаючи їм шану і це сприймається як благородна справа, а в Україні – на це заборона. 

Прийшовши до влади на європейських мріях, які, однак, дуже швидко розвіялися під суворою реальністю корупції та казнокрадства в країні, влада розтоптала справжню демократію, забороняє свободу слова і політичних поглядів.  ... Читать дальше »

Просмотров: 403 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 15.04.2016