Главная » 2016 » Март » 07

Володимир Даниленко: Весняний день дарує нам надію!Шановні жінки Сумщини: матері, дружини, сестри, доньки, – усім, хто належить до прекрасної половини людства – найкращі вітання напередодні Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

Навесні розквітає природа, набирається сили для повноти і росту, щоб знову і знову порадувати прекрасною квіткою і зеленим ланом пшениць, а тоді – щедрими плодами і врожаями. Так само жінка продовжує рід людський, даруючи йому надію на майбутнє.

Без жіноцтва сьогодні не можна уявити жодної сфери людської життєдіяльності. Нарівні з чоловіками жінки вкладають свої сили, професійні знання творчість і наснагу в економіку, науку, гуманітарні сфери і політику. При цьому ще й виконують свою одвічну місію бути дружинами, мамами, бабусями.

Жінки України завжди були і будуть світочами добра, прекрасного і вічного – усупереч негараздам, що дісталися на долю нинішнього покоління. Переконаний: настане той час, коли жінка стане окрасою життя і її не терзатимуть неспокої та невпевненість за долю дітей, яких народжено для творення, а не для «хвиль мобілізації» братовбивчої війни; ... Читать дальше »

Просмотров: 398 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 07.03.2016

Шановні і дорогі жінки!

Символом перших весняних днів, коли відчувається прихід прекрасної пори і оновлення природи, є свято – Міжнародний жіночий день 8 березня, яке несе у світ ніжність і красу, уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро.

У цей день, коли до Вас надходять добрі слова від рідних і друзів, коханих і люблячих Вас людей, прийміть також і мої щирі привітання і побажання Вам, шановні жінки, щастя і благополуччя, міцного здоров’я і довголіття. ... Читать дальше »

Просмотров: 365 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 07.03.2016