Главная » 2016 » Март » 7 » Володимир Даниленко: Весняний день дарує нам надію!
17:25
Володимир Даниленко: Весняний день дарує нам надію!

Володимир Даниленко: Весняний день дарує нам надію!Шановні жінки Сумщини: матері, дружини, сестри, доньки, – усім, хто належить до прекрасної половини людства – найкращі вітання напередодні Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

Навесні розквітає природа, набирається сили для повноти і росту, щоб знову і знову порадувати прекрасною квіткою і зеленим ланом пшениць, а тоді – щедрими плодами і врожаями. Так само жінка продовжує рід людський, даруючи йому надію на майбутнє.

Без жіноцтва сьогодні не можна уявити жодної сфери людської життєдіяльності. Нарівні з чоловіками жінки вкладають свої сили, професійні знання творчість і наснагу в економіку, науку, гуманітарні сфери і політику. При цьому ще й виконують свою одвічну місію бути дружинами, мамами, бабусями.

Жінки України завжди були і будуть світочами добра, прекрасного і вічного – усупереч негараздам, що дісталися на долю нинішнього покоління. Переконаний: настане той час, коли жінка стане окрасою життя і її не терзатимуть неспокої та невпевненість за долю дітей, яких народжено для творення, а не для «хвиль мобілізації» братовбивчої війни; вона радітиме здоровим дітям і внукам, а не тривожитиметься цінами на медикаменти і беззаконням у медицині; вона не стоятиме у розпачі перед вибором: купити черевички чи харчі. Вона працюватиме на роботі і буде спокійна, що заслужила право на заслужений відпочинок, і з острахом не слухатиме новин про чергове підвищення пенсійного віку.

Переконаний: вічні ідеї соціальної справедливості, що забезпечують щасливе материнство і економічну самостійність родин, духовний розвиток підростаючого покоління і радість завтрашнього дня – переможуть темряву, у якій сьогодні опинилася Україна.

Тож, оптимізму Вам, шановні жінки, невичерпної віри у перемогу всього найкращого, що є в цьому світі.

Будьте здоровими, успішними, активними у громадському житті.

Хай ваші мрії реалізуються під мирним небом України!

Володимир Даниленко,

народний депутат України VI cкликання,

перший секретар Сумського обласного комітету Компартії України

Просмотров: 398 | Добавил: kpu-gluhov | Теги: Привітання, КПУ, Даниленко, 8 березня | Рейтинг: 0.0/0