Главная » 2015 » Июнь » 18
 

12 червня 2015 року Служба безпеки України на своєму офіційному сайті розмістила інформацію про те, що Ямпільським районним судом засуджений житель селища Свеса, затриманий у жовтні минулого року за розповсюдження листівок із закликами до відділення від України Харківської, Сумської та сусідніх областей України. Повідомлення розміщено під заголовком «Комуніста-рецидивіста засуджено за пропаганду сепаратизму». Інформацію підхопили засоби масової інформації, швидко розтиражували її по всій Україні, не вдаючись у суть. У самому ж тексті повідомлення зазначено: «Зловмисник зізнався, що до скоєння злочину його підштовхнула прихильність до комуністичної ідеології, зокрема заяви окремих лідерів Компартії щодо необхідності відновлення СРСР». Закономірно виникає запитання по суті: невже бути прихильником ідеології і членом партії – це одне і теж?

Сумський обласний комітет КПУ заявляє рішучий протест на подібні висловлювання з боку прес-служби Служби безпеки України, оскільки на сьогодні ніхто із членів нашої партії на території Сумської області, ні конкретно в Ямпільському районі, за дії, пов’язані з посяганням на територіальну цілісність України по ст. 110 Кримінального кодексу України, не затримувався і до кримінальної відповідальності не притягався. ... Читать дальше »

Просмотров: 402 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 18.06.2015

Украина продолжает ускоренными темпами терять внешние рынки сбыта своей продукции. Так прокомментировал один из лидеров общественной организации «Левый марш: работа, зарплата, защита» Адам Мартынюк данные Госстата по внешней торговле товарами Украины за первые четыре месяца этого года.

По словам политика, оптимистичная картина, которую нарисовали чиновники, обозначив внешнеторговый профицит на уровне 597,5 млн. долларов, выглядит таковой лишь на первый взгляд. Потому что произошло это не за счет роста экспорта, а за счет того, что в течение отчетного периода импорт падал более высокими темпами, чем экспорт. ... Читать дальше »

Просмотров: 410 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 18.06.2015