Главная » 2015 » Май » 25

Проект
Заява
Сумського обкому Компартії України

20 травня поточного року, в електронному варіанті, на 5-й день після підписання, нарешті, були оприлюднені чотири Закони, які забороняють використовувати радянську і комуністичну символіку в Україні, визнають злочинним комуністичний режим в Україні з 1917 по 1991 рік, знімають гриф секретності з архівів радянських спецслужб і визнають вояків ОУН УПА борцями за незалежність України.
Нечітко сформульовані статті Законів, особливо Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», незрозумілі дати введення в дію окремих статей, нічим не мотивована жорстка кримінальна відповідальність – спрямовані на знищення будь-якої опозиції і будь-якого інакомислення в Україні, стають інструментом залякування громадян України, посилюють розкол в суспільстві в умовах економічної кризи і посиленого воєнного психозу, провокують екстремістів на акти вандалізму, самосуду, знищення матеріальних, духовних і культурних цінностей. ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 25.05.2015

20 травня 2015 року у Києві відбувся позачерговий Пленум Центрального Комітету Комуністичної партії України, який розглянув питання про дії Компартії України у зв’язку із набранням чинності законів про «декомунізацію».
У роботі Пленуму взяли участь члени ЦК КПУ: перший секретар Сумського ОК КПУ В.А. Даниленко, секретар обкому партії В.В. Сіряченко, перший секретар Охтирського міського комітету партії В.В. Булах та перший секретар Глухівського райкому КПУ В.В. Московченко.

Редакція газети «Ленінська правда» попросила В.А. Даниленка поділитися враженнями від роботи позачергового Пленуму.
- Учасники Пленуму вислухали доповідь лідера партії Петра Миколайовича Симоненка, у якій він чітко проаналізував ситуацію у зв`язку з прийняттям так званих «законів про декомунізацію». Лейтмотивом  виступу звучали слова про порушення прав і свобод людей, про невідповідність цих законів європейським нормам права, про намагання нинішньої влади відібрати у людей не тільки історію, а й надію на боротьбу з олігархічним  режимом.
... Читать дальше »

Просмотров: 390 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 25.05.2015