Главная » 2015 » Май » 07

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!

Шановні співвітчизники!

Від імені Центрального Комітету Комуністичної партії України і від себе особисто щиро вітаю вас із 70-річчям Великої Перемоги.

День Перемоги радянського народу над фашистськими загарбниками і їхніми пособниками у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років посідає особливе місце серед святкових дат календаря. Велика Вітчизняна війна залишила вікопомний слід у долі нашого народу. На вівтар Перемоги поклали своє життя мільйони кращих синів і доньок нашого народу. Захищаючи соціалістичну Батьківщину й рятуючи людство від коричневого кошмару, разом з іншими радянськими народами-братами український народ показав дива мужності й упевненості у власній історичній правоті. В Україні немає, мабуть, сім'ї, яка не втратила б у ті грізні роки рідних та близьких, полеглих смертю хоробрих на полі бою, замучених у гестапівських катівнях, підло вбитих у спину бандерівською кулею.

Велика Вітчизняна війна переконливо довела переваги країни робітників і селян, соціалістичної планової економіки, суспільства патріотів та інтернаціоналістів, натхнених ленінськими ідеями й керованих Комуністичною партією. Ці переваги, помножені на силу духу радянських людей, забезпечили перемогу над фашизмом.

День Великої Перемоги називають святом зі сльозами на очах. Це не просто красиві слова. У ньому втілилися і свята пам’ять воїна про бойових товаришів, які пішли у Вічність, і захоплення онука нечуваним героїзмом діда, і горе вдови, яка вкотре перечитує пожовтілу від часу похоронку. У ньому втілилося те неминуще горе,  котре не змогли заглушити минулі десятиліття... Тому день 9 Травня надзвичайно дорогий  всім чесним людям, всім антифашистам. Це справді народне свято. Воно - на віки!

Славні ветерани! Немає слів, якими можна передати міру поклоніння перед вашим подвигом! Він безсмертний! Дякуємо, рідні, за те, що ви  з нами! ... Читать дальше »

Просмотров: 417 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 07.05.2015