Главная » 2014 » Октябрь » 16

Наближаються вибори народних депутатів України. 26 жовтня – для України час вирішального вибору. Або Україна і далі залишатиметься під гнітом олігархічно-антинародної влади, або ми всі разом з Вами, шановні жителі Сумщини підтримаємо партію трудового народу – Комуністичну партію України. 
Комуністичної партії України йде на вибори з найважливішим для кожного словами: «МИР – УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ! БЛАГОПОЛУЧЧЯ – КОЖНІЙ СІМ’Ї!». За цими словами – конкретний план мирного врегулювання й виходу із кровопролитної кризи, який, до речі, підтримали європарламентарі. Для завершення воєнного лихоліття в Донбасі, а фактично громадянської війни в країні, Комуністична партія пропонує декілька послідовних кроків.
Перший: невідкладно спинити братовбивство й сповістити про мир. Другий: усім конфліктуючим сторонам шляхом перемовин окреслити коло проблем, усунення яких спонукатиме врегулюванню воєнної ворожнечі. Третій: конституційні зміни, що відкриють шлях до децентралізації. Четвертий: неупереджене розслідування смертоносних злочинів – на Майдані, в Одесі, Маріуполі, Красноармійську, інших населених пунктах.
Це потрібно робити негайно, щоб повернути мир на українську землю. І Компартія від цього не відступиться. Хотів би нагадати, що рік тому саме комуністи пропонували провести всеукраїнський референдум, щоб люди, громадяни України, визначили зовнішньоекономічний вектор розвитку України. Якби тоді до нашого голосу прислухалися,  можна було б уникнути таких страшних втрат: і економічних на Сході України, і людських по всій країні. До нашого голосу не прислухалися, так само як відкинули Антикризову програму Компартії. А саме в ній – реальні кроки по порятунку України від бідності, зубожіння народу, і навіть вимирання.
Як і по всій Україні, Сумщина мінусує по всіх показниках. Зростає тільки заборгованість із заробітної плати та невизначеність у завтрашньому дні. Сумщина лідирує тільки по скороченню кількості населення. Зменшення чисельності населення відбувається по всіх містах і районах області. Ось такі результати правління олігархічної влади в Україні. І людям варто задуматися: чи хочуть вони, щоб ними знову і знову управляли поставлені заокеанськими можновладцями політики чи настав час реального народовладдя, яке пропонує Комуністична партія.
Крім проблем економічних, ми бачимо як розгулялися ідеї расизму, ксенофобії, національної ворожнечі. Сьогодні в Україні піднімає свою голову страшне зло – неонацизм – ідеологія, яку, до речі, засуджує європейська спільнота.
... Читать дальше »

Просмотров: 471 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 16.10.2014