Главная » 2014 » Октябрь » 02

Сумскую региональную газету «Ваш шанс» -  издание  местных бизнесменов и предпринимателей,  трудно отнести к числу симпатиков Коммунистической партии Украины. Тем поучительней выглядят первые результаты предвыборного интернет-опроса, которое проводит этот еженедельник.
Положительных ответов на вопрос «За кого вы будете голосовать на досрочных выборах в Верховную Раду?» больше всех собрала Компартия Украины» - 21,2%. Следующие две строки заняли «Блок Петра Порошенка» - 18,4% и «Громадянська позиція» - 7,5%.
Последующие места распределились так: радикалы Ляшко – 7, «Батьківщина» - 5,5%, «Сильна Україна» - 5,2%, «Народний фронт  Яценюка і Турчинова» - 4,8%, «Опозиційний блок» - 3,1%.
... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 02.10.2014

Моя передвиборна програма базується на передвиборній програмі Комуністичної партії України, прийнятій на 48 з'їзді партії.
У разі перемоги на виборах я, перш за все, буду добиватися, щоб на українській землі установився мир та спокій.
Досягнення миру - це не тільки зупинення стрілянини. Необхідно викорінити із свідомості громадян України мілітаризацію, ненависть, агресію, злість. А це можливо при умові, коли в багатонаціональній державі Україна будуть враховані і захищені інтереси всіх соціальних, національних, етнічних груп і прошарків населення з метою збереження цілісності України як держави.
Я докладу всіх зусиль для:
—    забезпечення всебічної підтримки нашого вітчизняного виробництва, що випускає потрібну для населення продукцію;
—    гарантування рівних правових умов функціонування підприємств і господарств різних форм власності, набутих законним шляхом. Я — за підтримку чесного підприємництва. Для цього буду добиватись пільгових кредитів на відновлення і розширення виробництва всіх форм власності під державну гарантію;
—    зупинення розвалу виробництва в сільському господарстві. На виснажені за роки “реформ” поля і ферми повинні прийти нова сучасна техніка, мінеральні та органічні добрива, засоби захисту рослин;
—    перегляду земельного кодексу, щоб земля не стала об’єктом купівлі-продажу. Вважаю що тільки кооперація зусиль селян в виробництві та реалізації сільгосппродукції вихід із складного становища на селі. ... Читать дальше »

Просмотров: 581 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 02.10.2014