Главная » 2016 » Июнь » 02

 День захисту дітей у Глухові   З нагоди святкування в місті Глухові  Міжнародного Дня захисту дітей, яке відбулося 01.06.2016 р. на центральних вулицях міста, за підтримки Глухівського міського комітету Комуністичної партії України волонтери Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді  провели свято-казку  та розважально-ігрову програму для дітей  «Ми повинні вміти дружити!». На свято завітали казкові персонажі, клоуни, які проводили з малюками вікторини та ігри. Діти гралися, розважалися, перемагали в конкурсах та отримували солодкі подарунки. ... Читать дальше »

Категория: Парторганизация | Просмотров: 400 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 02.06.2016

 Режим руками Нацради з питань телебачення і радіомовлення знищує єдиний опозиційний телеканал ГаммаНацрада з питань телебачення продовжує переслідування телеканалів, що не поділяють ганебного ставлення до ветеранів, солдатів Великої Війни та їх пам'яті.

Прочитайте цей акт! Більш мерзенного ставлення до  радянських солдатів-переможців, яких поздоровив Перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко з Днем Перемоги, завдяки яким ці так звані "експерти" з'явилися на світ, не передати.

Вони, мабуть, забули, що якби не перемога радянського народу над німецьким фашизмом, вони та їх господарі просто не народилася б.

Читайте документ, думайте та робіть висновок, хто сьогодні при владі знищує свободу слова… ... Читать дальше »

Просмотров: 464 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 02.06.2016