Главная » 2016 » Март » 11 » 202-га річниця з Дня народження Тараса Шевченка
10:46
202-га річниця з Дня народження Тараса Шевченка

Шевченко 2016

Дев'ятого березня виповнилося 202 роки з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка – видатного українського поета, художника і письменника.
    За доброю традицією у селі Шевченкове Глухівського району біля пам'ятника Великому Кобзарю пройшли урочистості із вшанування видатного українця, ініціатором яких став Віктор Московченко – перший секретар Глухівського районного комітету Комуністичної партії України.
 
У заході також взяли участь в.о. старости с. Шевченкове Олена Щебедько, журналіст Микола Єроха, поет Іван Дерпа та учні місцевої школи.

Шевченкове 2016 діти
З вуст школярів лунали величні вірші та поеми поета, які увійшли до всесвітньо відомої збірки «Кобзар», люди старшого покоління порівнювали Шевченкову творчість і сьогодення. Адже, насправді, його твори є пророчими…

Квіти Кобзарю
В цілому світі Тараса Шевченка знають, читають і возвеличують. У наш час твори його перекладаються на російську, чеську, болгарську, сербську, хорватську, німецьку, французьку, англійську та інші мови. А це означає, що наш Кобзар - це не минуле, наш Кобзар - це сьогодення, він важливий для тих, хто живе тепер: і для молодих, хто тільки починає своє життя, і для старших, хто вже осмислив важливість людського буття…


Глухівський РК КПУ

 

Категория: Парторганизация | Просмотров: 454 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 5.0/1