Главная » 2015 » Март » 12

В преддверии встрече с Героем Советского союза генерал-майором Батехой Василием Афанасьевичем на Глуховщине стартовала акция «Изготовь Красное Знамя Победы своими руками» под девизом «Знамя наших сердец – Красное Знамя Победы».

... Читать дальше »

Категория: Парторганизация | Просмотров: 484 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 12.03.2015

ЗАЯВА СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО

КОМІТЕТУ КОМПАРТІЇ УКРАЇНИ 

Нинішня влада все активніше розкручує маховик політичних репресій, дивуючи увесь прогресивний світ своєю безглуздою боротьбою з правосуддям, політичними опонентами, у тому числі й комуністами.

10 березня 2015 року було заарештовано комуніста, народного депутата України шостого і сьомого скликань, члена Центрального Комітету Компартії України Гордієнка Сергія Володимировича.

Комуністи Сумщини глибоко обурені протиправним, абсолютно необґрунтованим, прийнятим під тиском Генеральної прокуратури України політичним рішенням Печерського районного суду м. Києва про арешт цієї людини. Не тільки в Україні, у багатьох країнах світу на цю подію наші соратники відреагували однаково: це один із фрагментів політичної розправи над Комуністичною партією України, яка сьогодні активно інформує громадськість про реальну ситуацію в державі, доносить людям правду про олігархічно-націоналістичний режим, що править Україною в угоду заморським «господарям», забуваючи про народ, який все більше зубожіє і залишається на межі виживання. ... Читать дальше »

Просмотров: 431 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 12.03.2015