Главная » 2015 » Февраль » 20

Пам`ятати і шанувати особливі дати в історії своєї Вітчизни – одна із священних традицій українського народу. Із покоління в покоління – мільйони людей шанували День Радянської Армії та Військово-морського флоту – як пам'ять про легендарну армію під червоними знаменами, яка захистила здобутки молодої Країни Рад – першої у світі соціалістичної держави справжнього народовладдя. Не раз вставав народ на захист своєї Батьківщини – і у перемогах відчувалася єдність армії та народу. Священний обов’язок захищати Вітчизну передавався від батька до сина. Особливим випробуванням  для Радянської Армії стала Велика Вітчизняна війна. Саме ці роки показали світу усю силу і маршалів, і рядових солдат. Радянська Армія під червоними знаменами принесла світові перемогу - і подвигу переможців, які здолали фашистських нелюдів, здавалося, не може бути забуття. Особливе, шанобливе ставлення до ветеранів війни, воїнів-переможців десятиліттями після Перемоги було основою патріотичного виховання. Не тільки на День Перемоги, а й 23 лютого – у День Радянської Армії та Військово-морського флоту у трудових колективах, навчальних закладах шанували сильних і сміливих, адже армія гартувала характер, робила чоловіків сильними і мужніми. Навіть перейменоване у роки незалежності на День Захисника Вітчизни, свято не втратило свого значення і зміст його залишався таким же значимим. Нинішні можновладці посягнули на свято поколінь, і на всенародну повагу до дня 23 лютого, основа якої – в переможній історії Радянської Армії, закликаючи українців навіть не згадувати цей день. Однак, він є значимим не тільки для старших поколінь і сотень тисяч ветеранів Великої Вітчизняної, а й для багатьох родин, де відзначають цей день, вітаючи діда-фронтовика, батька-військовослужбовця  – цього ніколи не зітерти з пам’яті. ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 20.02.2015

Поздравление Петра Симоненко с Днем Советской Армии и Военно-Морского ФлотаУважаемые соотечественники! Дорогие товарищи!

В год 70-летия Великой Победы нашего народа над фашизмом от души поздравляю вас с Днём Советской Армии и Военно-Морского Флота.
Созданные в 1918 году Советской властью и Ленинской партией большевиков, Вооруженные Силы первого в мире государства рабочих и крестьян были призваны обеспечить мирный труд многонационального народа Советского Союза по созиданию социалистического общества без эксплуатации человека человеком, основанного на общественной собственности на средства производства, на дружбе и братстве народов. Рабоче-Крестьянская Красная Армия и Рабоче-Крестьянский Красный Флот, а затем Советская Армия и Военно-Морской Флот с честью справились с поставленными задачами: отстояли завоевания Великой Октябрьской социалистической революции в гражданской войне, изгнав с территории Страны Советов интервентов 14 государств. Под руководством Коммунистической партии, во главе с Генералиссимусом И.В. Сталиным разгромили коалицию фашистских государств в Великой Отечественной войне (1941-1945 гг.), обеспечили мирное развитие человечества после Второй мировой войны. ... Читать дальше »

Просмотров: 464 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 20.02.2015