Главная » 2014 » Март » 07
Шановні жінки Сумщини!
Вам – дорогим матерям і бабусям, чиїми серцями і душами плекаються підростаючі покоління; активісткам і лідерам громадського життя, хто сьогодні своєю енергією кличе на добрі справи; берегиням родинного  вогнища, які забезпечують затишок, комфорт, атмосферу тепла і любові – найкращі побажання з нагоди 8 Березня – Міжнародного жіночого дня.
Цьому святу, як самій весні, на теплих крилах якої воно прилітає в життя, альтернативи немає. Його історія, що сягає у віки, всенародна любов до цього свята – це вияв великої поваги до Жінки, яка є основою основ, початком і продовженням.

... Читать дальше »
Просмотров: 475 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 07.03.2014

Булах В.В.ДОРОГІ МАМИ, ДОНЬКИ, БАБУСІ, СЕСТРИ! ВСІ ЖІНОЧКИ УКРАЇНИ!
Щиро вітаю вас з 8 Березня!
Кажуть, що весна - час кохання, нового життя, самих прекрасних квітів і не випадково, напевно, саме цієї пори всі вітають жінок, адже саме жінка втілює у собі самі чудові весняні якості: сонячну посмішку, непередбачувану весняну грозу, ніжність і свіжість першого листя.
Віки і тисячоліття історії людства осяяні жіночою ніжністю та мудрістю, чарівністю та красою. Тільки завдяки жіночій життєвій силі, насназі та довготерпінню життя людини сповнене добротою.

... Читать дальше »
Просмотров: 431 | Добавил: kpu-gluhov | Дата: 07.03.2014