Главная » 2012 » Апрель » 27 » Комуністи проти запрету червоного прапора у Львові
10:43
Комуністи проти запрету червоного прапора у Львові
     Комуністи оскаржуватимуть рішення про заборону використання    червоного прапора  у Львові. 

 27 квітня Народний депутат України від фракції КПУ Олександр Голуб в коментарі УНН сказав про те, що депутати Львівської міської ради не вповноважені приймати рішення про заборону використання червоного прапора під час масових заходів у Львові.
     "Це не є функція міської ради. Звичайно, саме рішення юридично абсолютно безглузде. Ми будемо це оскаржувати. І, звичайно, ніхто його виконувати не буде. Зрозуміло, що більшість у Львівській раді представляють представники право радикальної  бандерівської "Свободи" і, зрозуміло, що за той період, поки вони керують містом і областю, їм немає чого пред’явити виборцям. Вона предствляє інтереси зарубіжного крупного капіталу. Вони не раз заявляли що являються (буржуазними)націоналістами.  Рейтинги "Свободи" стрімко падають і вона не потрапляє як політична партія до складу ВР і таким чином депутати Львівської міськради від "Свободи" намагаються привернути до себе увагу, спровокувати певний конфлікт навколо цього і хоча б такими кроками згуртувати свій електорат", - сказав співрозмовник агентства.
Він також припустив, що це рішення показує, що на 9 травня у Львові готуються провокації.
"Мені здається, що це рішення відверто показує, що знову на 9 травня у Львові готуються провокації, аби, прикриваючись цим безглуздим і юридично неправомірним рішенням, перешкоджати тим громадянам, ветеранам, які будуть святкувати День перемоги у Львові", - сказав він.
Як повідомляли ЗМІ, депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу про заборону використання на території Львова символіки неіснуючої держави – СРСР, комуністичної та нацистської символіки, а також про заборону використання цієї символіки на будівлях держустанов і комунальних підприємствах Львова та під час проведення масових заходів.

Просмотров: 653 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0