Главная » 2016 » Май » 9 » Зі святом Перемоги!
12:41
Зі святом Перемоги!

ЗІ СВЯТОМ ПЕРЕМОГИ!Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни і трудівники тилу!

Шановні співвітчизники! Товариші, друзі!

Від імені Центрального Комітету Комуністичної партії України і себе особисто гаряче і сердечно поздоровляю Вас зі всенародним святом Днем Перемоги радянського народу над фашистською Німеччиною у Великій  Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Мабуть немає в Україні сім’ї, яка не втратила б у ті грізні роки рідних та близьких, полеглих смертю хоробрих на фронтах війни, замучених у гестапівських катівнях, підло вбитих у спину бандерівською кулею, вивезених у фашистську неволю.

Велика Вітчизняна війна залишила вічний слід в історії Радянської України, котра поклала на вівтар Перемоги мільйони життів своїх кращих синів та дочок. Захищаючи соціалістичну Батьківщину й рятуючи людство від коричневого кошмару, українці разом з іншими радянськими народами-братами унікальні зразки мужності й героїзму.

Велика Вітчизняна війна переконливо продемонструвала переваги влади робітників і селян,соціалістичної економіки, помноженої на силу духу радянських людей. Суспільство патріотів та інтернаціоналістів, натхненних ленінськими ідеями й керованих Комуністичною партією, не могло не здобути перемогу над фашизмом.

Коли 9 Травня називають святом зі сльозами на очах, це не просто красиві слова. В ньому втілилися і свята пам’ять воїна про бойових  побратимів, які пішли у Вічність, і захоплення онука  відвагою  діда, і горе матері, сестри, які вкотре в цей день перечитували пожовтілу від часу похоронку. Ось чому День Перемоги надзвичайно дорогий всім патріотам, всім антифашистам, всім чесним людям. Це справді народне свято. Воно - на віки!

Славні ветерани! Немає слів, якими можна передати нашу повагу перед вашим подвигом! Він безсмертний! 

Нащадки Великої Перемоги!

Сьогодні життя ветеранів-переможців важке, їх рани болять, а серця переповнені скорботою й гнівом, коли вони бачать, що покидьки з сьогоднішньої націоналістичної бандерівщини  глумляться над могилами їх бойових побратимів, цинічно знущаються над великим подвигом, над фронтовою доблестю! Не дозволимо підлим нащадкам посібникам фашистів, зрадників-поліцаїв украсти у воїнів-визволителів Перемогу, в ім’я якої вони нехтували смертю! Тож захистімо їх від байдужості держави, як вони захистили наше майбутнє від фашизму!

Ані на мить не забуваймо про те, що жити поруч із героями – визволителями не тільки рідкісне щастя, а й величезна відповідальність.

Закликаємо всіх небайдужих співвітчизників, наших юнаків і дівчат в знак поваги до подвигів своїх дідів і прадідів традиційно пройти 9 Травня по вулицях міст і сіл святковим Парадом Переможців, пронести їх портрети в ім’я миру і спокою на нашій українській землі та покласти квіти до священних місць в честь радянського Солдата-Визволителя, Воїна-Переможця!

З Днем Перемоги, дорогі товариші!

Міцного вам здоров’я й довгих років життя!

Вічна пам’ять полеглим!

Слава радянському народу-переможцю!

Слава ветеранам Великої Вітчизняної війни!

З щирою повагою,

Перший секретар

ЦК Компартії України                                       

Петро Симоненко

Просмотров: 435 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0