Главная » 2016 » Февраль » 22 » Володимир Даниленко: Свято 23 лютого залишається у серцях мільйонів
18:01
Володимир Даниленко: Свято 23 лютого залишається у серцях мільйонів

Люди старшого покоління, шановні і дорогі нам ветерани Великої Вітчизняної війни, тисячі людей, чиї долі пов’язані із службою в лавах Збройних Сил, згадають дату, яка назавжди залишиться в літописі: 23 лютого. 

Шануймо ветеранів, які віддали свою молодість у боротьбі з фашизмом, людей, які потім стали кадровими військовими і до останніх днів свого життя залишилися зразком відданості військовій присязі – їм сьогодні дуже важко і болісно сприймати перекручування історії і приниження їхньої ролі у Великій Перемозі над німецьким фашизмом 9 травня 1945 року. І те, що з офіційного календаря викреслили 23 лютого як день захисника Вітчизни – не означає, що ми повинні про нього забути. 

Цей день залишається у серцях мільйонів: тих, хто збереже пам'ять про діда-прадіда у солдатській пілотці, дорожитиме і ніколи не продасть його бойові медалі й ордени; хто гордиться і з честю несе свою належність до когорти радянських офіцерів.

Звертаюся до усіх, кому цей день дорогий, – давайте берегти пам'ять про сильне і мужнє покоління героїв, про кращі їхні традиції і безмежну відданість Вітчизні. 

Бажаю Вам, дорогі фронтовики, і нащадкам вашого ратного подвигу, здоров’я і благополуччя, несхитної віри у справедливість, яка обов’язково переможе. 

Не можна забути у цей день і найсвітліше і найдорожче побажання: мирного неба усім! 

Володимир Даниленко,

народний депутат України VI скликання,

перший секретар Сумського обкому КПУ,

засновник і головний редактор газети «Сумська правда»

Просмотров: 366 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0