Главная » 2014 » Июнь » 2 » Дитяче свято в Глухові
16:44
Дитяче свято в Глухові

         З нагоди святкування в місті Глухові  Міжнародного Дня захисту дітей яке відбулося 01.06.2014р. на центральних вулицях міста волонтери Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді  провели боді – арт акцію та на дитячому майданчику,  який знаходиться на площі Леніна  спільно з Комуністичною партією України   провели розважально – ігрову програму для дітей  «Я твій друг і ти мій друг!». На свято к дітям завітали казкові персонажі, які проводили з ними вікторини, ігри та конкурси.         Діти грали, розважалися, перемагали в конкурсах і отримували подарунки та ласощі.

         Після розважальної програми для дітей був організований  фахівцями із соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді «Салон краси» де діти мали змогу зробити зачіску, святковий макіяж або манікюр.

         Словом, свято вдалося на славу – море усмішок, дитячого щебету та непідробної радості та щастя в очах. Як хочеться щоб цим діткам завжди посміхалося життя, щоб доля дарувала побільше таких радісних хвилин!

   В.о. директора  Глухівського МЦСССДИ               Олена Юденич

Категория: Парторганизация | Просмотров: 400 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0