Главная » 2012 » Февраль » 20 » Глуховский турнир в честь Дня защитника Отечества.
12:29
Глуховский турнир в честь Дня защитника Отечества.
                                           Від десяти до  шістидесяти  
З нагоди Дня захисника Вітчизни 18.02.2012 року міським центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”  та активом  міської організації компартії України  проведений у спортивній залі коледжу ім. С.А.Ковпака СНАУ традиційний турнір з міні – футболу за місцем проживання.
 
   У заході з привітальними словами до учасників свята звернулися: заступник міського голови Терещенко І.І., депутат Сумської обласної ради, перший секретар міського комітету комсомолу Юденич О.Е., голова союзу радянських офіцерів, секретар міського комітету Компартії  України Горянін В.І., в.о. директора дитячо – юнацької спортивної школи – Дещенко А.М. . Після привітання Юденич О.Е. та  приватний підприємець Лежавський  М.М. подарували дітям футбольні м`ячи та комплекти спортивної форми.
    Змагання проводилися  у два етапи: перший етап відбувався на майданчиках шкіл міста протягом місяця. 
    Другий етап – фінальна частина змагань де зустрілись кращі команди мікрорайонів та вулиць. 
    Всього у турнірі приймало участь 8 дитячих команд.
    У групі наймолодших школярів перемогу святкувала дружня команда з вул. Чехова (м-р Усівка) на другому команда «Барселона» вул. Терещенків та третє місце у команди з мікрорайону Веригіне ЗОШ № 4 де змістовну гру показали футболісти: Самусь Денис, Бороденко Артем, Бібіков Андрій, Лежай Максим.
    Гостями турніру у цій віковій групі були юні футболісти Путивльської дитячо – юнацької спортивної школи «Надія» які після закінчення міського турніру зустрілися в очному поєдинку зі збірною командою «Олімпієць» м.Глухів. Гра проходила під оплески глядачів та закінчилися перемогою Глухівчан з рахунком 7 :3.
    Після молодших у гру вступили більш досвідчені юні футболісти 1998 -1999 року народження. Першість виборола команда вул. Ціолковського «Шахтар». Призерами стали команди «Лідер» вул. Путивльська та «Спартак» вул. Космонавтів. 
    Кращими гравцями  оргкомітет визначив: Глушака Олександра, Кисиленка Андрія, Голікова Антона, Кириченка Богдана.
    Після вуличних баталій збірна команда «Олімпієць» м.Глухів зустрілася зі збірною командою смт.Дружба, Ямпільського району. Гра проходила у напруженій боротьбі і закінчилася з рахунком 2 : 1 на користь Глухівчан. В команді переможців голи забили: Капелько Микола і Кириченко Богдан.
    І ось настав час ветеранів міської команди «Спартак», які вийшли на майданчик продемонструвати свої якості в техніці, тактиці та мисленні. Такі майстри шкіряного м`яча: Овчаренко Микола    , Вертієвець Юрій, Рихальський Юрій, Терехов Віктор, Капелько Олександр, Мілюкін Володимир, Александренко Сергій та інші відома провідні гравці 70 – 80-х років, які здобували призові місця в обласних республіканських змаганнях. Гра проходила в дружній обстановці, обопільних атаках з пристойним володінням м`яча і закінчилася з рахунком 5:2 на користь збірної 80 -     х років.
    По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами  та всім учасникам заходу були вручені  солодощі.
    МЦФЗН «Спорт для всіх» щиро вдячний за надання спортивної зали для проведення змагань директору коледжу ім. С.А.Ковпака СНАУ ЛитвиненкоА.В.,  суддям змагань: Поцелуєву І.І., Гололобову В.І., Родченко М.П., Овчаренко М.І., Коротких І.Є. та підприємцям за надання спонсорської допомоги: Деркачу С.О., Береговцю В.Ф., Шумицькому В.О., Александренко С.О.

                                                           Директор МЦФЗН «Спорт для всіх»
                                                                               Віктор Олофінський
    
    
Просмотров: 603 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 5.0/1