Главная » 2012 » Январь » 24 » Проведено благодійну акцію «Подаруй життя»
11:17
Проведено благодійну акцію «Подаруй життя»
 

В Україні онкозахворювання займають друге місце у структурі смертності дітей, віком від 1 до 14 років. У Сумській області - 140 дітей із таким діагнозом. Частина з них помирає зовсім не від раку, а від крововиливу в життєво важливі органи та втрати крові. Лише один день відстрочки переливання крові – це ризик для життя хворої дитини. Наявність сепаратора крові цей ризик виключає. Даний апарат - це єдина надія  онкохворих дітей на видужання.

На жаль, подібного апарата не має  жоден лікувальний заклад Сумської області. 

Придбання сепаратора дасть можливість надавати необхідну та вчасну допомогу двом категоріям хворих дітей: онкогематологічним та кардіохірургічним.

Тому, з 19.12.11р. по 15.01.12р. проходила благодійна акція "Подаруй життя", мета якої - збір коштів для придбання  сепаратора крові.

У м. Глухові кошти збиралися всіма загальноосвітніми навчальними закладами, установами, організаціями міста, депутатами Глухівської міської ради та комсомольцями - волонтерами Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Під час проведення акції було зібрано 9333,77 грн. Кошти були перераховані 16.01.2012р. через ВАТ „Ощадбанк”, який всі банківські операції здійснив безкоштовно.
Просмотров: 515 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0