Главная » 2012 » Январь » 24 » У Глухові через кіно пізнають життя
11:14
У Глухові через кіно пізнають життя


Нещодавно у Глухові почав функціонувати міський кіноклуб «Квадрат» для молоді.
Метою створення кіноклубу було збереження  та формування культурних цінностей, виховання патріотичної ідеї та утвердження національної самосвідомості у молодого покоління, шляхом показу документальних та художніх фільмів і проведення колективного обговорення фільмів.

Робота кіноклубу проводиться у тісній співпраці з управлінням у справах сім`ї, молоді та спорту Глухівської міської ради.

Щотижня на базі естетичного відділення ЦДЮТ (колишній будинок піонерів) відбуваються безкоштовні перегляди та обговорення фільмів для того, щоб краще зрозуміти себе та свої емоції.

Кіно - це модель життя. Переглядаючи фільми, кожен з глядачів уявляє, як би поводив себе в тій чи іншій ситуації. Тому воно допомагає молодим людям глибше пізнати себе та навести лад у власному житті.  Фільми, що показуються, всі з глибоким психологічним змістом, які запам’ятовуються та спонукають до роздумів. Саме тому кіногрупа – унікальний спосіб отримати досвід спільного перегляду фільму, поділитися між собою враженнями, переживаннями, думками і шляхом спілкування краще зрозуміти себе.

Нещодавно відбувся черговий перегляд фільму. На перегляд стрічки «Шістнадцятилітня мати» була запрошена учнівська молодь 8 – 9 класів загальноосвітніх шкіл міста, яка в свою чергу після перегляду фільму взяла активну участь у його обговоренні.

Кожного разу після чергового кіносеансу у залі  відчувається  піднесений настрій присутніх та їх нетерпляче очікування наступного перегляду фільму.

Для отримання більшої інформації про функціонування міського кіноклубу «Квадрат» Ви можете звернутися до управління у справах сім`ї, молоді та спорту Глухівської міської ради за адресою: м. Глухів, вул. Інститутська, 22, тел. 3-28-73.

Олена Юденич, начальник відділу соціальної роботи
Глухівського міського центру соціальних
служб для сім`ї, дітей та молоді
Просмотров: 596 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0