Главная » 2011 » Декабрь » 16 » Завдяки депутату від КПУ Олени Юденич у місті Глухів відкрито кіноклуб.
16:24
Завдяки депутату від КПУ Олени Юденич у місті Глухів відкрито кіноклуб.
Юденич депутат  15 грудня в приміщенні Дому піонерів міста Глухів відбувся перший показ художнього фільму у новоствореному міському кіноклубі  «Квадрат».
  Кіноклуб був створений завдяки депутату Сумської обласної ради від КПУ Юденич Олені Ерастивні, яка розробила проект та здобула перемогу у конкурсі управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської обласної державної адміністрації.
  Причиною написання цього проекту була відсутність у м. Глухів кінотеатру. 
Основну мету, яку переслідував депутат при розробці зазначеного проекту, було збереження та формування культурних цінностей, виховання патріотичної ідеї та утвердження національної самосвідомості у молодого покоління, шляхом показу документальних і художніх фільмів, проведення колективного обговорення фільмів, активізація позитивної діяльності молоді через організацію дозвілля та розвиток творчого потенціалу, шляхом створення кінопроектів.
  Коментуючи відкриття зазначеного центру, депутат зазначила, що Глухів - це місто молоді. Багато молодих людей приїжджають до цього міста навчатися та розвиватися. Нажаль, зараз місто не може запропонувати належне дозвілля для молоді, але крок за кроком цю ситуацію можливо буде вирішити. Головне - не залишатися осторонь цієї справи.
  Також Олена Ерастівна запрошує всіх жителів міста Глухів безкоштовно відвідати новостворений кіноклуб «Квадрат», який знаходиться у приміщенні Дому піонерів (вул. Києво-Московська, 34 ), наступний сеанс відбудеться 20 грудня 2011 року о 17 годині.
Розклад сеансів кіноклуб «Квадрат» планується розміщувати на сайті Комуністи Глуховщини (www.kpu-gluhov.at.ua).

Просмотров: 592 | Добавил: symu-okp | Теги: Юденич, глухов, кинотеатр, квадрат | Рейтинг: 0.0/0