Главная » 2011 » Ноябрь » 16 » поздравление народного депутата Владимира Даниленко
12:43
поздравление народного депутата Владимира Даниленко
Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ваша праця допомагає людям відчути свою роль у процесах сучасності, відкриває широкі можливості для людських контактів і спілкування. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі.

Сьогодні в житті держави і в житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації і зв’язку стрімко зростає. Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова нашого часу, адже без них неможливий подальший суспільний прогрес.

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує основні права громадян – право свободи слова, право отримувати нову інформацію, право її передавати. Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій.

Дякую вам за плідну співпрацю, бажаю вам творчих перемог, натхнення і процвітання, гарного настрою і невтомного творчого пошуку. Хай реалізуються всі ваші сміливі плани. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими і не втрачайте своєї індивідуальності. Миру та благополуччя вам і вашим сім’ям!

Володимир Даниленко, народний депутат України 

Просмотров: 549 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 5.0/1