Главная » 2011 » Ноябрь » 16 » звіт депутата
12:08
звіт депутата

10 листопада  перед громадськістю району звітувала депутат  Сумської обласної ради  Юденич Олена Ерастівна (фракція Комуністичної партії України). В ході  заходу Юденич О.Е.  проінформувала  присутніх  про свою роботу в обласній раді та відповіла  на питання присутніх. Цього ж дня  Юденич О.Е. провела прийом громадян  за місцем проживання в смт Ямпіль.

Згідно зі статтею 16 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад" прозвітувала про свою роботу депутат Сумської обласної ради Олена Юденич.

Народний обранець повідомила присутніх про свою діяльність у Сумській обласній раді та в її органах, до яких її обрано, а також про свою роботу у виборчому окрузі, про прийняті радою рішення, про хід їх виконання, особисту участь в прийнятті та в організації виконання рішень ради, а також доручень виборців свого округу.

Після звіту відбувся черговий особистий прийом громадян депутатом обласної ради.

Усі жителі Ямпільського району мали змогу поспілкуватися з обласним депутатом, обговорити актуальні і наболілі питання. Зокрема, було порушено питання про утилізацію складу отрутохімікатів в смт Свеса, яке депутат взяла під особистий контроль.

На зустрічі звучали і особисті питання та прохання. Ні одне звернення не було залишене без уваги, на кожне була надана усна відповідь чи пояснення.

Тож можна сказати, що діалог між виборцями та обласним депутатом відбувся. Тепер будемо сподіватися на позитивні результати його вирішення.

Просмотров: 569 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 5.0/1