Главная » 2011 » Июль » 13 » Рішення 44 з’їзду КПУ втілюємо в життя
09:25
Рішення 44 з’їзду КПУ втілюємо в життя
каммунисты
  2 липня 2011 року відбувся об’єднаний пленум Глухівської міської та районної організації Комуністичної партії України. На ньому розглянули питання «Про завдання та заходи по виконанню рішень 44 з’їзду Комуністичної партії України». З доповідями виступив Олександр Дзюба, перший секретар Глухівської міської організації КПУ, Віктор Московченко, перший секретар Глухівської районної організації КПУ. У доповідях секретарі міської та районної організації охарактеризували зовнішню та внутрішню політику партії комуністів в нинішній ситуації. Також підняли  цілий ряд питань з організаційно-партійної та ідеологічної роботи партії.

  Зокрема, охарактеризували роботу депутатів комуністів, особливо щодо виконання депутатських наказів, питань, що виникали під час зустрічі депутатів з виборцями безпосередньо на виборчих округах. Було наведено приклади роботи депутата Сумської обласної ради Олени Юденич, депутата Глухівської міської ради Василя Горяніна, депутата Глухівської районної ради Іван Дерпи та інших депутатів-комуністів.

  У доповідях увага зосереджувалася на проведенні Всеукраїнського народного референдуму «Воля народу». Вирішили активізувати роботу з проведення референдуму із залученням сучасних форм і методів партійної роботи. Це робота агітаційних палаток, мобільної агітаційної групи, індивідуальна робота безпосередньо в квартирах та будинках. Крім цього, доповідачі охарактеризували стан справ щодо прийому в партію, сплати членських внесків, проведення пленумів, засідань бюро, партійних зборів партійних організацій.

  В обговоренні питань взяли участь вісім осіб. Серед них Іван Дерпа, який розповів про проведення народного референдуму в селі Кореньок. Він зазначив, що виборці правильно оцінюють наші підходи до питань, які наведені в бюлетені. Хоча, зустрічаються випадки, коли виявляють підтримку влади.

  Михайло Валько звернув увагу на посилення вимог до вступаючих в ряди КПУ. Алла Андрєєва вказала на низький рівень організації політичного навчання, особливо молодих комуністів та комсомольців. Катерина Ляшко сказала про те що, на з’їзді було прийнято зміни та доповнення до Статуту КПУ і її Програми. Тому бюро міському та райкому партії необхідно провести заняття по вивченню цих змін. Василь Горянін розповів про свою депутатську діяльність і виконання депутатських запитів. Іван П’явка вніс пропозицію про те щоб депутати фракції КПУ ввели практику зустрічі з виборцями, партійним органам необхідно посилити контроль за виконанням своїх рішень та запропонував підтримати будівництво пам’ятника матері-вдові. Олена Юденич розповіла про роботу, яку проводить місева комсомольська організація. Зокрема було відзначено про проведення акцій «Від серця до серця», «Кинь сигарету», «Україна очима дітей» та інші. Також комсомольці взяли активну участь у туристичному зльоті. Олександра. Ярешко розповідала про роботу Глухівської організації ВСЖТ

  У прийнятій постанові та заходах міської та районної партійних організацій передбачено проведення справ з організаційно-партійної, ідеологічної роботи та виконання питань, які отримують депутати міської та районної ради.

  Прес-центр ГК та РК КПУ
 
Просмотров: 558 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0