Главная » 2011 » Июнь » 3 » Комсомольці провели акцію «Палінню скажемо - ні»
08:33
Комсомольці провели акцію «Палінню скажемо - ні»
    Глуховские КомсомольцыПаління - залежність, що руйнує організм, викликає різноманітні хвороби. Це відомо кожному, та не кожен курець бере себе в руки й відмовляється від цигарки.
    Головними причинами смертності у світі в цілому і в Україні зокрема є серцево-судинні, онкологічні захворювання, хвороби легень тощо. Одним з основних факторів ризику виникнення і прогресування їх є тютюнопаління. За оцінками експертів ВООЗ, паління і СНІД є основними причинами передчасних смертельних випадків, що мають тенденцію до зростання.
    З нагоди Міжнародного Дня боротьби з тютюнопалінням 31 травня 2011 року Глухівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з комсомольцями – волонтерами Глухівського МЦСССДМ та Комуністичною партією України була проведена акція «Палінню скажемо - ні».
    Під час проведення акції  молодь у незвичний спосіб закликали кинути згубну звичку куріння. На центральних вулицях міста Глухова волонтери пропонували перехожим поміняти їхні сигарети на цукерки, після чого всі зібрані сигарети були привселюдно знищені.
    ГлуховскиекамсомольцыПроведений захід змусив багатьох задуматись про важливість свого здоров’я та про свою роль в його розвитку.
    Чи має місце сигарета в вашому житті – вирішувати вам!






Секретар МК ЛКСМУ   Юденіч Олена


Просмотров: 924 | Добавил: kpu-gluhov | Рейтинг: 0.0/0